E3 2010 muljed #4 - Nintendo

teisipäev, 15. juuni 2010



Olgem ausad, Nintendo näitas kuidas pressikat teha. Head mängud, väga tugev line-up ning mõnus õhustik, mis näitas et Nintendo hoolib.


Nintendo

Show algab sellega, et lavale astub Reggie Fils-Aime ning tervitab kõiki, kes on kogunenud Nokia Kontserdimajja...ee, teatrisse ning kes vaatavad showd neti vahendusel (aww, oh sweet of you, Reggie!). Seejärel aga hakkab kõne sellest kuidas see on mänguri jaoks parim nädal, et õhus on tunda kihinat ning selle kihina põhjustajaks on tehnoloogia - puutetundlikud ekraanid, HD graafika, motion control, võimalus mängida ilma puldita (don't make me hate you, Reggie!), kuid siis ütleb Reggie, et "Fuck that! kõige tähtsam on elamus!" ning elamust Nintendo jagab jõudsalt. Veel natuke lühidalt jutukest ning! Uus Zelda - The Legend of Zelda: Skyward Sword. Selle juhatab sisse Shigeru Miyamoto isiklikult, küll aga videovahendusel mis näeb välja nagu ta oleks stjuuardess, kes juhatab inimesi varuväljapääsude poole (exits are located in fron, back and on the sides), aga tegelikkuses näeme me kõik Wiiga mängides sedamoodi välja. Seejärel annab ta sõnajärje üle kohalikule, kuid kui too asjaga hakkama ei saa, tuleb eelnimetatul ise läbi seina tungida ning näidata kuidas asjad käivad. Uus Zelda tundub äge, kuid Shigerut vaevavad tehnilised probleemid.

Järgmiseks terve hunnik Mario spordimänge ühel kogumikul mille nimeks Mario Sports Mix. Sinna hulka kuuluvad nii rahvaste-, võrk- kui ka korvpall ning hoki, lisaks mainib Reggie, et Wiile jõuavad sellised mängud nagu Madden NFL (FUCK YEAHH!!), Pro Evolution Soccer, MLB 2K ja NBA Jam. peale seda natuke juttu sellest kuidas kõik, mis Wii kohta (ja casual gamerite)räägitakse EI OLE TÕSI ning siis Wii Party, umbes nagu Wii Play, ainult et rohkem ja lõbusam(?). Peale kõrvulukustavat aplausi ja Just Dance 2 avaldamist, saavad Golden Suni sõbrad ilusa uudise, et uus osa on ilmumas DSile - Golden Sun: Dark Dawn. Kas asjad saavad veel paremaks minna? Jah, nad saavad, sest ekslusiivselt Wiile on ilmumas täiesti uus Goldeneye mäng, peaosas Daniel Craigiga, mis näeb välja totaalselt awesome ning omab online multiplayeri võimalust. Moar of that, please!

Asjad lähevad aina paremaks, sest lõpuks ometi lastakse rahvbal näha ka esimesi hetki Epic Disney, uups, Epic Mickey seltsis (nod to Reggie) ning Warren Spectori kõne teeb südame soojaks. Gameplay näeb äge välja. Aga eepilisus ei lõppe seal, sest välja kuulutatakse ka uus Kirby: Epic Yarn, mis taaskord näitab, et Nintendo innovates, *enter company here* emulates. Vahepeale Metroid: Other Mi, seejärel aga Donkey Kong Country Returns!

Ning lõpuks heidab Reggie nalja kõikide nende üle, kelle arust on 3D mängimine koos prillidega mängiminse tulevik. Oh ei, ütleb Reggie, see ei ole nii. Hoopiski Nintendo käes on õiged kaardid ning niimoodi juhatataksegi sisse Nintendo 3DS, millele lubatakse paljude erinevate third party developerite poolehoidu, lisaks ka muidugi oma maja mängud, eesotsas täiesti uue Kid Icarusega - Kid Icarus Uprising. Lisaks saab asjaga teha veel 3D pilte, vaadata 3D filme ning kõike muud.

Ja lõpuks, kui on näidatud viimsedki treilerid ja videoklipid, juhatab Reggie rahva sekka kaunid näitsikud, kelle külge on aheldatud 3DSid ning ütleb adjöö.

Nintendo pressikas = awesomness.

2 kommentaari:

Terry London ütles ...

Irooniline oli see, kuidas N iga hinna eest Virtual Boyd vältis. Ja ausalt öeldes natuke kurb kah, sest VB on awesome.

Anonüümne ütles ...

Tore pressikonverents, palju parem kui see jube sitt, mida Microsoft julgeb pressikonverentsiks kutsuda.

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions