Human vs Zombies !

kolmapäev, 16. juuni 2010


Olles ise suur "zombie franchise" fanaatik, otsustasin läkitada ka pisut informatsiooni järgmisest.. Netimaastikul seigeldes, jäi hiir stoppama amatöörliku brauser-mängu peale, mis kahjuks ei hiilga üle oma terava teksti ning retrohõnguliste pikslite. Sellegipoolest kostitatakse mängijat kerge humoorika tekstiga, mis leiab aset peamiselt võitlusaknas ning meeleolu tõstab suur valikujada tegelase kujundamisel.




Platvorm
: Personal Computer

Žanr : Browser game

Kommentaar : Bad Horror Imatation!


Idee on hea, minu jaoks isegi fantast . Zombid ja pikslid - mida paremat võiks veel tahta. Kahjuks jääb kogu mängu kontseptsioon ja ülesehitus selle kena teema varju. "Point & Click" süsteemi pidev kordamine osutub peagi üsna tüütuks. Võitluse lahendus osutus taas hiire tampimiseks. Graafiline lahendus (pikslid jm) on päris korralik ning vanakooli mänguritele teeb see uus flow kindlasti rõõmu. Leveldamine on just kui lapselt kommi varastada ning alguses tundub, et siin mängus on lausa võimatu surma saada. Kui aktsioonipunktid otsas, peab tegelane puhkama ning järgmine päev sisse logides, võid peagi avastada, et oled teiste mängijate poolt mitu korda juba maha notitud. Mäng on alles lapsesussides ning eks tulevikku oodates, võib peagi näha ka ehtsamaid täiendusi.


Screenshots!


1 kommentaari:

sticka ütles ...

ma tahaks kuldset banaani kasutada:D

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions