E3 2010 muljed #3 - Ubisoft +

teisipäev, 15. juuni 2010



Minuteid enne Nintendo pressika algust üritan eelmise päeva vaikselt kokku tõmmata, räägime mis juhtus Ubisoft pressikal ning enne veel kiire pilguheit sellele, mida Activision meile tulevikusk lubab - uus DJ Hero, uus Guitar Hero, uus Tony Haw, uus True Crime, uus Call of Duty. Järjed, ainult järjed. Hurmav.


Ubisoft

Kohe esimene pilt mis ekraanile ilmus tekitas kindlasti paljudele pahaaimamatutele noortele epislepsiahoogusid, LSD uimas huvilised tundsid ennast nagu kodus, sest Child of Edeni ülimegasuperkirev graafika, koos mütsuva technomuusika ja wtf? emotsiooni esile kutsuva gameplayga oli hingemattev elamus. Kellele heas, kellele halvas mõttes, minul jäi arusaamist väheseks ja ei mõistnud ei seda loogikat seal taga kui ka kuidas asi tomib. Aga pole hullu, kaks minutit narkotrippi hiljem ning lavale astub Joel McHale, kes muudab Ubisofti pressika esitluse poolest kõige mõnusamaks, tehes vahepeal head naljagi. See aga ei muuda fakti, et siu poolest oli Ubisofti pressikas suht jamps.


Ülplaanis ol Ubisoft moto seekord "Games you can feel", mis tähendab seda, et minnakse kaasa selle debiilse mentaliteediga, mis kõiki tabanud on, mille kohaselt puldiga mängimine is a no-go! Aga enne veel, kui me sukeldume kogu selle pasa siise, mis meid ees ootab, näidatakse meile Assassin Creed: Brotherhood treilerit ja gameplayd ning...täpselt sellel hetkel tekib ülekandesse mõnus lag. Hurraa! Kuskil kahurilaskmise osa juures tuleb pilt ette tagasi ning AC uus osa jätab suhteliselt normaalse mulje, kuid osa infot läheb ikkagi kaduma. Järgmiseks jalutab lavale Shaun White, kes pole jätkuvalt juuksuris käinud ning tundub pilves olevat, sest iga Joeli lause tunudb tema jaoks naljakas olevat. Esitletakse tema uut rulamängu, mille kohta Shaun ütleb järgnevat: "Kui tavaline inimene käib tänaval, siis ta näeb pinke ja teeääri vaadates pinke ja teeääri, aga mina näen asju mille üle hüoata või mille peal grindida." Vau! Kõlab nagu...iga rulamäng enne seda! Hämmastav! SW Skateboardingu gimmick on selles, et igat grindi- või verdidimensiooni saab venitada, kuid kuidas see puldi peal korda läheb ma öelda ei oska. Pildil tundus lihtne kuid ma kardan sõrmeakrobaatikat. Lugu on mingine süsteemi vastu võitlemine, bla bla bla.

Ning nüüd läks asi käest ära, keset saali hakkasid ringi jooksma mängupüssidega täiskasvanud. Mänguks on Battle TAg, mis on nagu "videomäng päris elus." Ehk siis see ei ole videomäng! Geniaalne. Arvuti peab mingit seisu või muud säärast, aga idee ise tundub totaalselt...loll. Peale seda - Innergy. Mäng mis kasutab sõrmaotsa käivat sensorit (umbes nagu see julla mis Wiile pidi tulema, hmm...) ning sisse-välja hingates saab arvutiekraanil oma tegelast juhtida vms, lisaks leevendab stressi ja nii edasi, öeldakse et võta tööle kaasa ja koosolekute vahel leevenda stressi...jah. NEXT! Peale seda paar Kinecti mängu, veel üks Wii SPorts ning...varem nähtud Jooga/võimlemise programm. Seen it, don't care, NEXT, NEXT, NEXT!

Järgmine mäng - Raving Rabbids: Travel in Time.Funny as fuck, nagu alati, Wii only, no muidugi. Ghost Recon: Future Soldier näeb äge välja, nähtamatuse teema jäi natuke arusaamatuks kas sel on mingi limiit ja nii edasi. Veel näidatakse meile uut Driverit, ehk Driver: San Frasisco. Ei mitte midagi muljetavaldavat, mingi jämm, et saad autot sõidu ajal vahetada, sest Tanner on koomas (loll...?) ja nii edasi. Peale seda tuleb lavale Yves Guillemot, Ubisofti peanina ning räägib oma väga õrna ja pehme häälega (sorry, I don't speak gay french) meile seda, et ilmumas on uus Raymani mäng, mille taga seisab AINULT 5 inimest ning mis näeb lihtsalt imeline välja. Enne seda muidugi veel ka Project Dust, aga mis see endast kujutab? Keegi ei tea. Ning viimasen veel erinevaid"Mania" mänge enda alla hõlmav süsteemkogukondpplatvorm, ei tea, ei huvita.

Aga kõige suuremad pärlid jäetakse kõige viimasemaks, eksole? Ekraanile ilmub Michael Jacksoni uue mängu nimi, käima hakkab "Beat it" ja lavale tulevad tantsijad. Paar minutit head mussi ja hoogsat tantsu ning...tuleb Joel, ütleb et näeme järgmisel aastal ja rahvas hakkab välja marssima. Informatiivne.

Ubisoft? Presentatsioon 5-, sisu 2+.

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions