E3 2010 muljed #2 - EA

teisipäev, 15. juuni 2010



Peatükk number kaks.


EA

Teine eile asetleidev pressikas kuulus Electronic Artsile, kes kohe avapauguks lasi välja kuulutada uue Need For Speedi osa, seekord oli selleks Hot Pursuiti uus osa. Päris täpselt ei saanud aru kastegu järje või lihtsalt rebootiga ning kui nüüd aus olla, siis ega väga ei huvita, ise kõige suurem fänn just ei ole ja selline tagaajamise idee imponeerib automängudes kõige vähem. Siiski tuleb tunnistada, et väljanägemine oli lahe. Järgmiseks veidike Dead Space 2 gameplayd, taaskord jätab mind isiklikult külmaks, sest ei ole seeriaga tuttav ning ega ta vist väga kedagi ei üllatanud ka, et ta tulekul on. Aga ega üllatused siin ei lõpe, sest peale seda näeme esimest korda uut Medal of Honorit, kes CoD kombel on jätnud seljataha teise ilmasõja ning viinud oma väed nüüd Iraaki. Lavale astub grupp inimesi, lava taha jääb vist mitu korda rohkem neid, sest esitletakse 24 inimese multiplayerit. Kaameramehele jäävad ette pidevalt ühed emopoisi mustaks võõbatud küüned, aga kui pilt ekraanile satub...ei näe ma mitte midagi, mida ma poleks näinud teistes mängudes, nagu Modern Warfare 2 või Bad Company 2...Ainus erinevus oli siis, kui üks tüüp kellegi telefonilaadse detonaatoriga õhku lasi? Appeal on kus? Ei tea.

Peale seda tatsab lavale üks kena daam (kelle kaasvaatleja sticka hellitavalt Milfiks tituleerib) ning räägib, et EA avab virtuaalse relvaklubi ning samal ajal kui taustal käib Steve Lee rõõmsameelne laul "I like guns" viskavad lõunaosariiklased oma kaabusid õhku. Siis Bad Company 2 DLC sniikprivjüü klipp Vietnam. Hmm, Battlefield Vietnam? Väga tuttav nimi...Ja klipp ise on muidugi väga informatiivne, näidates natuke loodust ja kaugel kostub mürinat. Sellega lõppeb hetkeks sõjapidamine ning järg läheb spordi kätte. Lavale astub EA Spordi ninamees, minul kaob huvi ning mu aju lülitub välja. MMA, mingi oma näo panemine mängu (okei, lahe tegelt), mingi trash talking videos, mis sünnitab taaskord palju internetijobusid, mingid turniirid, auhinnad jms. Järgmisena EA Sports Active 2, mul pole aimugi misasi on EA Sports Active 1, seega ei oska kaasa rääkida, mingi treeninguteema taaskord. Põnev. Next!

Ning siis veeretatakse lavale suured kahurid, lastakse saluuti, rahvas läheb arust ära, sest välja kuulutatakse aasta pärim mäng - MADDEN 11!!!!!!!!!!!!!!!!! Andke andeks mu tohutu sarkasmipuhang, kuid tõesti. Madden on jätkuvalt üks neist suurtest nimedest, mida peab pressikal väljastama? Okei, ma saan aru, et seekord on muudatused kuuldavasti suuremad kui eales varemm, aga ikkagi, see on jätkuvalt see sama jalgpallimäng, mis ta varem on olnud! Reeglid ei ole muutunud ning mäng ei omateistsugust stooriliini või muud säärast?!

Peale seda pommuudist räägitakse natuke Sims 3st, mis ilmumas konsoolidele. minnakse väga sügavamõtteliseks, natuke filosoofiat ning siis tehaks ka natuke homonalja. Võluv. Peale seda jääb EA natuke vaiksemaks ning laseb koostööpartneritel suu lahti teha. Esimesena Crytek, kes näitab meile väheke Crysis 2e gameplayd, kus on palju ägedaid relvi ja "nanasuit" nagu tutvustab seda meile pehmehäälne noormees. Asi näeb väga äge välja ning sticka delareerib järgnevat: "Fuck Halo, see on alles mäng!" Lisaks ka Crysis 2e 3D treiler, palutakse ette panna prillid, minu omad on aga vist kaduma läinud, seega elamus jääb saamata ning hea ongi. 3D mängud on aspekt, mis mulle ideena head muljed ei ole tekitanud. Miks on vaja neid?

Ägedal liinil jätkatakse, sest Epic Games jätkab oma tuuritamist, Microsftis Gears of War 3 näidatud ning nüüd EA pressikal esitletakse Bulletstormi, kus ühe näitsiku sõnul on palju "lahedat paska." Nii ka on, kõik näeb äge ja stiilne välja, aga natuke hakkab juba ka korduma ning see gimmick, mida seal näidatakse (mingi whiplash teema) muutub kiirelt vanaks, loodetavasti on mängus rohkem võimalusi. Huumor jätkub kui üks mängus tapetud koll ennast veel viimast korda täis situb. Videomängud on lahedad.Viimase asjana näidatakse meile Star Wars: The Old Republic treilerit, mis näeb välja kuratliklult äge, siis tuleb mulle aga meelde et tegu on ju MMORPGga ning huvi kaob sama kiirelt kui ta tekkis. Internet lubab, et sellest saab uus "WoW killer", kuid reaalsus helistab ja nendib, et seda on öeldud iga uue MMORPG kohta, mis väheki normaalne tundub. EA tõmbab otsad kokku, kell on pool kaks öösel, unetud jäävad ootama aga Ubisofti pressikat, et päevale/ööle joon alla tõmmata.

Ägedam kui Microsoft, lahedad treilerid, mõned ägedad mängud ja MADDEN 11!!!11one. Normaalne pressikas, kuid mitte veatu ofkoors.

0 kommentaari:

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions