E3 2011 - Microsoft

esmaspäev, 6. juuni 2011



Aasta on möödunud ning E3 on taaskord kätte jõudnud. Nagu ka eelmisel aastal teeb pressikonverentisega algust Microsoft, kellel esmapilgul pole peale vanade seeriate uute osade ja Kinecti mängude midagi pakkuda, kuid see selgub juba paarikümne minuti pärast. Stay tuned!

12 minutit ja 19 sekundit pressikonverentsi alguseni. Gametrailersi feed näitab lava, mis näeb üpriski sarnane välja eelmise aasta omale. Lubatakse suuri üllatusi ning mitmeid mänge Arcade mängude hulka (ka Kinectile?).

Michael Pachter teeb ennustusi, mida Microsoft tegema peab - rohkem "hardcore" mänge, rohkem rahvast Kinectiga mängima, Xboxi dashboard peab olema sotsiaalmeedia tähtis osa.

Stephen Totilo, Kotaku toimetaja kuulutab, et Halo 4 lekkis xboxi kodulehel välja. Lisaks ajatakse juttu Gears of Warsist ning Kinectist. Same ol', same ol'....

Oh snap! Totilo dissib Kinecti Star Warsi mängu, öeldes et see on lastele.

Daamid ja härrad, 2011 aasta Xboxi pressikonverents on alanud, esimese asjana esitletakse publikule Call of Duty odern Warfare 3e, täpsemalt eksklusiivset gameplayd. Onu, kes lava peal mängib suudab puldi hetkeks välja suretada. Suurepärane algus.

Minut aega vaadata kuidas mingi tüüp kuskil akvalangiga ringi solberdab, ei ole just eriti põnev. Millal tulistamiseks läheb?

Allveelaev lastakse õhku (vist) ning pinnale tõusnud tegelane näeb hävitatud linna. Lõpuks ometi läheb märuliks...või noh, vähemalt püssid võeti välja. Graafika näeb kena välja. Tegelane möllab pinnale sunnitud allveelaeva sisemuses ringi ning tapab kurjameid (vot selleks need plahvatused). Tüüpiline slow-motion stseen, ega muidu poleks ju CoD.

Ning nüüd kohustuslik sõidulevel, sedapuhku paadi roolis. Plahvatused ja värgid taaskord, nagu ikka kombeks. Üldmulje tundub lõpus, nagu seeria eelnevate osade puhul ennustada võiks.

Ning nii demo lõppeski. Lavale astuvad Infinity Wardi ja Sledgehammeri tüübid (õigemini, üks neist oli juba laval). Natuke kuiva kõnet ning juba tehakse minekut. Kuid pole hullu, sest tühja koha täidab Don Mattrick, kes tänab kõiki ja kõiki ning vihjab, et järjekordne revolutsioon on tulekul.

Don lahkub nii kiirelt kui ta tuli ning juhatatakse sisse uus Tomb raider. Mängu treiler on mul juba varem nähtud ning tuleb nentida, et see nägi üpriski vinge välja. Kellele trailer meeldis, sellele peaks olema meeltmööda ka hetkel ekraanil jooksev demo, mis, taaskord, näeb välja meeliülendav. Esimest korda olen ka mina vaimustunud Tomb Raideri mängust.

Mingil hetkel haarab hullunud tüüp Lara jalast meelalt kinni, kuid vapper neiu suudab tolle haardest pääseda ning jätkab oma teekonda pääsemise poole. Hetkel näidatakse demos ronimist ning puslelahendamist, kuid vaevalt kaugel on see hetk, mil Larale püstol kätte surutakse ning neiu (kellest saaks suurepärane pruut Nathan Drake'ile) näitab millest ta tehtud on...või mitte. Kuid eks päris mängus on see kõik olemas. Igatahes, 2012 on liiga kaugel.

Lavale astub Peter Moore, EA president...kas oodata on uut Maddeni mängu?? Kinectiga ehk? Ning nii ta on, 4 järgmist mängu sisaldavad ka Kinecti tuge, nende hulgas ka Madden!!!!! FUCK YEA! Lisaks veel Tiger Woods ning Fifa (+ üks üllatusmäng, millest räägitakse arvatavasti EA oma pressika raames. Moore teab kõnekäändu pikk jutt - sitt jutt ning nii seataksegi oma pilgud Mass Effect 3e poole.

Ka Mass Effect 3 sisaldab endas Kinecti tuge ning uus demo näeb ilmavalgust. Nähtavasti on dialoogivalikuid võimalik teha häälekäsklustega, mis on üpriski huvitav viis. Lisaks on võimalik häälekäsklusi jagada oma tiimikaaslastele lahingus, mis muudab asju huvitavamaks, lihtsamaks ning kindlasti ka lõbusamaks - vaimusilme ette on juba manatud pilt, mille kohaselt purjus noorukid üritavad oma meeskonda häälega juhtida. EPIC. AWESOME. FUN.

Järgmiseks Ubisoft, täpsemalt siis see Ghost Reconi mäng, mida reklaamiti eelmisel aastal ja peale mida kõik vaikseks jäi. Ning lavale astub Ubisofti ninamees - see prantslane, kelle nime on raske hääldada (ning kes ise samuti hääldamisega kõige paremini sinapeal ei ole). Frantsmann teab, et pole mõtet oma peenikest häält pingutada ning annab ohjad Chrisi kätte, kes demob eelnimetatud Ghost Reconi mängu, näidates Kinecti ühildavust.

Eaves lubab, et kõik tulevased Tom Clancy seeria mängud on Kinectiga ühilduvad. Huvitav, kuid kas sellest piisab, et ka "hardcore" tüübid selle ostaks? Eks me näe.

Järgnevalt tutvustatakse Kinecti häälekäsklusi, mis tundub üpriski tuttav eelmisest aastast. Uus dashboard, though? Või on tegu eraldi programmiga? Üksik hääl saalist paistab igatahes niimoodi arvavat.

Youtube Xbox Lives, üpriski hea uudis. Me like.

Bing Xboxis. Ei tea, ei ole enne kasutanud. Otsingumootor Xboxis. Hmm.

Xbox, go home. Kerge muie.

Järgmisena UFC juttzzzzzz......

Phil Spencer räägib natuke kuidas UFC ja ESPNi partnerlus on sitaks hea asi ning lõpuks juhatab sisse Gears of War 3e. Cliff Blesinzki astub lvale ja tänab kõiki, kes betas osalesid. Kahjuks ei kuulu mina nende hulka. Cliff kutsub lavale Ice-T, kes (nagu tuleb välja) on üks GoW osatäitjatest? Hmm. Ice Cube Black Opsis, Ice-T Gears of Warsis...Millises mängus võiksmie kohata Vanilla Ice'i?

Järjekordne gameplay demo, gears 3 näeb hea välja. Palju värvilisem kui esimene hallollus. Ning see on ainult positiivne.

Epic bossfight? Võib olla. Igatahes näeb see suur koletis nilbe välja. Ice-T püsib tõsisena...

Ice-T räägib midagi laulust, kuid see jääb pisut segaseks. Kuid pole hullu, juba on ekraanil uus, müstiline demo. Tundub olevat Kinecti mäng Crytekilt. Mängu nimeks - Ryse. Esmamulje suht - meh.

Aga pole pikalt aega mõelda, sest tööle läheb Halo muusika. Halo Combat Evolved HD - mäng, mida mina kindlasti mängin. Samuti kõik tuttavad mitmikmängu kaardid, mida võimalik nüüd lives mängida, pluss co-op ja palju muud. Mina kui vana Halo fänn olen huvitatud.

Forza 4 lubab seda, mida lubas eelmiselgi aastal. Palju asju ja Kinecti tuge. See aasta aga näidatakse rohkemgi, taustaks Kanye West.

Hurraa! Peter Molyneux on laval ning taaskord on tõenäoliselt tulemas "innovatsiooni" ning esmakordsust. Uus Fable osa? Pettunud. Loodetavasti Peter ütleb, et peeretamine ja röhitsemine on nüüd Kinecti abil tehtav.

uue Fable demo tundub meh, kuid ei saa öelda, et oleks suur seeria fänn.

Lavale tatsab taaskord Phil Spencer, kes ütleb, et Minecraft tuleb Xboxile koos Kinecti toega! Esimene uudis, mis tõega huvi pakub. Fortresscraft, you can suck it!

Samuti kuulutab Phil välja partnerluse Disneyga. Sellega seoses tutvustatakse ka esimest mängu Disneyland Adventures. Awkward Kinect demo follows. Oeh, lapsed, te olete kehvad näitlejad.

"This is so cool!" Ei kõla just eriti veenvalt. Fistbump veelgi vähem.

Star Wars theme on epic, kuid kas seda on ka Kinecti mäng? Väljanägemine on muidugi eeskujulik...Kinecti mängu tarbeks.

Gameplay demo on tunduvalt mitmekõlgsem kui eelmisel aastal, kuid tegelase kontrollimine tundub olevat jätkuvalt kergelt laggine ning imelik. See on üks neist kordadest, kus mäng sobiks rohkem PS3 Move peale paremini, sest Move pult on rohkem valgusmõõga tundega, kui niisama rusikas käega vehkimine.

Tundub, et pressikas muutub rohkem ja rohkem lastesõbralikumaks, lavale astub Tim Schaffer, kes tutvustab Kinecti Sesame Streeti mängu. Õnneks oskab Tim nalja heita.

Tundub olevat suurepärane mäng lastele, millele viskaks ehk isegi pilgu peale, et näha kui palju Tim oma iseloomulikku šarmi mängu matnud on.

Demo lõppeb õigel ajal, sest just hakkasin mõtlema, et millal see aeg kord läbi saab. Tim räägib natuke oma pereelust ja viskab taaskord nalja.

Kudo Tsunoda avatar näeb huvitav välja. Kenad patsid.

Kinect Fun Labs ei kõla just eriti kutsuvalt. Kudo räägi ja räägib, kuid minu kõrvacd ei taha kuulata. Kinectiga saab väga sarnase avatari teha, kuuldavasti. Huvitav kas Kudo avatar on sama süsteemiga tehtud? Rahvale läheb selline asi nähtavasti peale.

Kinect + finger tracking = awesome. Ehk siis "kui keegi ei naera, siis ise oma naljade üle võib ikka naerda."

Järjekordne Kinecti featuring lubab erinevaid asju Xboxi skänneerida. Imagine the possibilities...tõsi, ma juba kujutan ette kuidas perverdid selle featringiga nalja hakkavad tegema.

Kinect Fun Lab saadaval juba täna (või siis peatselt), lisaks läheb tööle Wii Spo..:KINECT Sportsi uue mängu treiler. Palju sporti, palju kodus vehkimist.

Oo, hei, see on ju see prillidega tüüp, kellest sai eelmisel aastal LEGEND! Tutvustatakse Dance Central 2te - ainus mäng, mis Kinectil hetkel mängimist väärt on, saab järje.

Don Mattrick taas laval. Kas tõmmatakse otsad kokku? kas Don kuulutab välja Halo 4ja?

Don ütleb, et uus triloogia on tulekul Xboxile. Mis mängust on jutt? See on Halo 4, nagu ka arvata võis.

Sellega saab joone alla tõmmata Microsofti pressikale, kindlasti parem kui eelmisel aastal, kuid siiski liiga palju Kinecti.


Alternatiivarvamusi otsi siit lehelt - http://foorum.spikefox.ee/showthread.php?p=8103#post8103

1 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Riddim Fun Labi perveritde jaoks on nupp raporteeri ebasobivast jamast! :)

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions