E3 2011 - Nintendo

teisipäev, 7. juuni 2011



Viimasena astub võitlustulle Nintendo, kellelt on oodata eelkõige uut konsooli ning kõike mis sellega seondub. Alguseni on loetud sekundid - kas Nintendo teeb revolutsiooni? Kohe näeme.

Pärast viieminutilist hilinemist algab pihta Nintendo pressikas koos orketri ning Zeldaga, näidates suurel ekraanil klippe tema eelnenud seiklustest. Selle klipiga tähistatakse Zelda 25ndat aastapäeva. Ning muidugi kutsutakse lavale Miyamoto, kes teeb oma parima, et meenutada oma päheõpitud inglise keelt. Paar lauset hiljem kutsub Miyamoto lavale tõlgi, räägitakse natuke Zeldast ning lastakse orkestril mängida tuttavaid helijuppe seeria mängudest. 25nda aastapäeva puhul pakutakse igale Nintendo konsoolile oma Zelda mängu, või vähemalt võimalust mängida vanemaid mänge. Ocarina of time 3D ilmub järgmisel nädalal, see on (kuuldavasti) suurepärane ning esmakordsetele mängijatele ulatatakse abikäsi, räägitakse erinevatest lisadest ning muud. Nintendo DSi saab endale Zelda Four Swordsi täiesti tasuta. Ning viimaseks räägitakse Skyward Swordist, mis ilmub Wii peale pühade hooajal, lisaks on võimalik saada ka kuldne Wii pult.

Kuigi uudised on toredad, on sellegi poolest laval liiga palju juttu ning liiga vähe mängude näitamist. Miyamoto teatab, et erinevates maailmajagudes on võimalik kuulda Zelda kontserte, samuti mainitakse CDsid. Peale seda kui Miyamoto on lavale kutsunud oma semud töö juurest kummardatakse rahvale ning lahkutakse lavalt orkestri saatel.

Peale seda kutsutakse lavale Satoru Iwata (millal Reggie tuleb?), kes räägib tüüpilist juttu - mängimine on muutunud, me teame nüüd palju rohkem kui eelmistel aastatel, innovatiivsus ja nii edasi...Igav.

Peale pikka juttu lastakse ekraanile montaaž tulevatest 3DSi mängudest, sealhulgas on Mario Kart, Starfox, Super Mario, Kid Icarus ja Luigi's Mansion(!!!).

Järgnevalt astub lavale Reggie (lõpuks ometi), kes ütleb, et teab mida me tahame - kõike mida me alati oleme tahtnud ning samuti ka midagi uut. Kas Reggie räägib juba uuest konsoolist? Hetkel on teemaks siiski veel 3DS, täpsemalt mängud, mida me montaažis juba nägime, kuid seekord näidatakse meile ka gameplayd.Mario Karti 3DSi versioonis on võimalik vee all sõita ning õhus deltaplaani abil lennata, samuti on võimalik enda karti modifitseerida, valides talle sobivad rattad ja muud säärast.

Uut Starfoxi mängu on võimalik mängida traditsioonilisel viisil või konsooli kallutades. Mängu on oodata septembris.

Peale seda kauaoodatud Super Mario 3D, mis tundub olevat segu vanast SMB 3st, Super Mario Galaxyst ning Super Mario 64st, või vähemalt selline on esmamulje. Mäng tundub lõbus nagu seeriale kombeks ning oodata võib seda enne selle aasta lõppu.

Kid Icarus on järgmine. gameplay tundub olevat kiire ja sündmusterohke, graafika kiirev ning samuti on võimalus mängida neti kaudu (vist) teiste mängijate vastu. Samuti reklaamitakse kiirelt augmented reality kaarte. Mäng on tulekul selle aasta jooksul.

Ning viimasena on tulekul Luigi's Mansion 2! Videomängude esimene vend on tagasi ning tal on kaasas tema tolmuimeja. Mäng ei ole port vaid täiesti uus mäng, milles saab avastada mitmeid erinevaid mõisasid.

Peale seda järjekordne tuvustusvideo third party mängudest, kus on nii Resident Evil, Ace Combat, Tetris, Cave Story, Driver, Tekken, Metal Gear ja palju muud. Samuti räägib Reggie natuke Nintendo eShopist, öeldes et see on revolutsiooniline...nagu alati...Samuti on tulekul Virtual Console 3DSile. Räägitakse veel tasuta Excitebikeist ning lisaks veel ka Pokedex, millega on võimalik Pokemonidega päris maailmas pilte teha ja muud säärast.

Ning nüüd on kätte jõudnud see aeg, mida me kõik oleme oodanud. Mis on uue konsooli nimi? Selleks on Wii U....What?!?!? Päriselt?

Wii U...uus kontroller näeb välja nagu suur tablet koos analoognuppudega. Reggie juhatab sisse tutvustava videoklipi. Nagu ennustatud on võimalik mängida nii telekas kui ka puldil oleva ekraani peal. Lisaks on võimalik selle peal joonistadada, mängida puutetundlikke mänge, mängida Wii mänge (??) ning kurat teab mida veel.

Võimalusi on igatahes palju ning tehnika on muljetavaldav, kuid mis mänge sellel ledia võib? Kas Nintendo haarab kaasa ka niiöelda "hardcore" inimesed, kes tahavad CODi ja Battlefieldi ja muid shootereid? Kohe saame teada.

Satoru tatsab tagasi ning hakkab uut pulti lahti seletama. Infot on palju ning seda tuleb lähemalt uurida hilisemal ajal uuesti.

Satoru räägib aeglaselt ning igavalt, juhatades lõpuks sisse video, kus Miyamioto räägib pikalt ja igavalt.

Peale seda kuulutab Satoru välja uue Smash Bros mängu nii Wii Ule kui ka 3DSile., samuti lubatakse et kaks mängu on teineteisega mingil moel seotud. Regie tuleb tagasi lavale ning taaskord näidatakse ka videoklippi, seekord uue konsooli potenstiaalist graafika vallas, lindude ja kalakeste abil...

Reggie toob näiteid kuidas uut pulti kasutada. Samuti kuulutatakse välja Lego City Stories. Peale seda järjekordne video, kus erinevad kompaniid räägivad milline innovatsioon uus konsool ja pult on. uutest mängudest paljastatakse mnuidugi Assassins Creed, Tekken, Ghost Recon ONLINE, Darksiders 2 kui ka Batman Arkham City. Järgnev videoklipp paljastab ka sellised mängud nagu Dirt, Alien: Colonial Masters, Metro Last Night ja Ninja Gaiden 3.

Peale klipi lõpu tulevad Satoru ja Reggie koos lavale, kutsutakse lavale EA president a.k.a. see hallide juustega onu, kes kiidab natuke Nintendot ning räägib taaskord Maddenist, Battlefieldist, netimängust ning muust. Siiski on kõik üpriski laialivalguv ning mitte miski ei ole kindel. Kas kuulutati vaikselt välja BF 3 Wii Ul või oli tegu vaid teooriaga?

Ning niimoodi vaikselt kuulutataksegi Nintendo pressikas lõppenuks. Infot on tulekul lähipäevadel veelgi ütleb Reggie, ning lahkub lavalt.

Kokkuvõtvalt? Mm, ma ei oskagi midagi öelda. Uus tehnoloogia on üpriski põnev, kuid siiski oleks tahtnud enamat. Ootame lisainfot lähipäevil.

0 kommentaari:

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions