E3 2011 - Ubisoft

esmaspäev, 6. juuni 2011



Peatükk kolm eeposes nimega E3 kannab pealkirja Ubisoft. See tõib tähendada ainult ühte -Yves Guillemot (või muud säärast) saab taaskord demonstreerida enda suurepärast aktsenti ja õrna häält. Yves kuulutab, et Ubisoft on saanud 25 aastat vanaks ning praegu on parim aeg mängimiseks, nagu igal aastal.

Lavale kutsutakse Michel, kes hakkab tutvustama Rayman Origins'it. Peale vägagi kohmakat Shakespeare'i nalja liigutakse vaikselt demo juurde. Ei läinudki kui ainult terve aasta, et treileri juurest demoni jõuda. Demo jooksul tõestatakse, et frantsmannid teevad kehva nalja, demo ise aga näitab Raymani ning demo nimetut, minule tundmatut suurt, sinist sõpra, kes jooksevad, hüppavad, mängivad terist, ujuvad ning teevad seda kõike üpriski ilusates maailmates, taustaks veider, kuid iseloomulik muusika.

Lavale hüppab Aaron Priceman, a.k.a vaese mehe Kevin Butler. Mees, kes usub, et ta on lahe, kuid aplausid on vaiksed või pea et olematud. Isegi Charlie Sheeni nali ei suuda suuremat menu tuua. Alles siis, kui mees nendib et ei karda peenisenalju teha, julgeb publikum pisut rohkem naerda. Paar pinlikku nalja hiljem juhatab Aaron sisse Driver: San Francisco. Taaskord.

Mängu treiler ei paku midagi uut ega huvitavat, kuid Aaron kinnitab, et tulekul on meeletult huvitav ning põnev mäng, mis pakub tegevust pikaks ajaks.Peale seda nurub ta publikult aplausi ning kutsub lavale Dan Hay, kes teatab publikule, et sinu tüdruksõber on surnud ning maailm on hukas - vaatame treilerit, kus me näeme kinniseotud tüüpi, kelle ees istub teine tüüp ja peab monoloogi. Džunglis. Põnev. Kinniseotud tüüp lükatakse vette, too rabeleb köidikutest välja ning tõuseb pinnale. Pinge on tappev. Ta varastab ühelt kurjamilt relva ning märul võib alata, lõpuks ometi. Senimaani meenutab asi väga esimest Far Cry'd (mis, muide, väljastati Ubisoft poolt. kokkusattumus? I THINK NOT!). Ja kas sa näe - tegemist ongi Far Cry seeria kolmanda osaga!

Lavale kutsutakse Randy Pitchford, kes on välja kuulutamas uut Brothers in Arms mängu. Randy räägib maha pika jutu ning siis näidatakse publikule treilerit. randy jutust võib välja lugeda, et sellega asi piirdubki. Brothers in Arms: Furious 4 tundub olevat vägagi erinev seeria eelmistest osadest (kui treileri järgi otsustada). Elame-näeme.

Järgmine mäng on filmi põhjal tehtud, ekraanile ilmub Steven Spielberg ning reedab koheselt, millega tegu on - Tintin. Kunagi ETV ekraanil jooksnud multikast on järel ainult head mälestused ning osad hetked tunduvad mängus üpruiski põnevad. Eks tulevik näitab mis sellest mängust saab - kas tegemist on järjekordse kehva filmimänguga või on see hoopiski midagi head?

Kuna palju tänavust materjali tuleb eelmisest aastast, siis pole ka imestada, et teist korda tänase õhtu jooksul võib imetleda järgmise Ghost Reconi mängu. Seekord on demos urbaniseeritud ümbrus välja vahetatud džungli vastu (mis tundub olevat ubisoftil tänase õhtu üks lemmikpaiku). Näidatakse erinevaid funktsioone ning kuigi alguses võiks arvata, et lavapealne karjumine võiks tähendada Kinecti häälkäskluste kasutamist, siis hetk hiljem tõstetakse üles väiksem sein, mis paljastab kolm lisamängijat, kellele hetk varem oli käsklusi jagatud. Natuke gameplay actionit ning mingil imelikul kombel hakkab brauser taaskord mäkra mängima. Ilmselgelt keegi ei taha, et ma E3e lõpuni näeks.

Peale demo lõppu tutvustatakse (neile, kes pole uudiseid lugenud) Ghost Recon Online'i, mis on peatselt täiesti tasuta PC peal saadaval.

Aaron tuleb tagasi lavale, nentides et "Sharing is caring." Sellega juhatatakse sisse Trackmania uus osa (vist, prantsuse neidudest on raske aru saada). Tükk maad pikka, igavat juttu ning jõuamegi treilerini. Trackmania eelmise osaga olen isegi põgusalt tutvust teinud ning tegu oli üpriski lõbusa kogemusega. Lühike treiler pakub nähtavasti sama, mida eelmine osa, ainult pisut ilusamas kuues. Peale treilerit räägitakse jälle, nagu ka eelmisel aastal, Maniaplanetist, mis ühendab erinevaid mänge neti kaudu vms. Ei kuulöu huviorbiiti, seega...mnjah.

Peale järjekordseid ebaõnnestunud nalju kutsub Aaron lavale Alan Moore'i prantslasest noorema venna, kes tutvustab meile uut Raving Rabbidsi mängu, mis ilmumas Kinectile. Lubatakse mängu tervelt neljale inimesele ning seda hakatakse ka demonstreerima. Too näeb välja nagu inimtetris - mitte eriti põnev ega lõbus. Vähemalt mitte kaine peaga. Ja see ongi kõik...hurm. 'Kay.

Ja hei, taaskord järjekordne tantsumäng - Just Dance 3. Juhhei. Ma lähen klõpsin vist telekakanaleid niikaua.

Telekast ei tulnud midagi head ning ega sellisel kellajal polegi midagi head oodata. Seega tuleb pilk pöörata tagasi Ubisoftile, kes tutvustab mängu, mis on nagu Guitar Hero, ainult et päris kitarriga...Ah? Umm...Oi näe, TV 6st tulevad Simpsonid!

Your Fitness *yawn* ...Evolved...2...oeh...

"Put on the daggers." So...Assassin's creed? Jep, nii ta ongi. AC Revelations saav Aaronilt kõvahäälse sissejuhatuse ning kutsub lavale Alexi ja Martini. Neil on olemas ka perekonnanimed, kuid mis vahet sel on, cue the trailer! Treiler, milles me näeme et isegi vanema mehena on Ezio üpriski kõbus vend, näeb välja üpriski eepiline. Lahkete inimestena näitavad Alex ja Martin rahvale ka demot mängust, kus Ezio longib mööda linnatänavaid, jutustab sõpradega, viskab valvurite poole pomme, peab mõõgavõitlusi ning teeb palju muud põnevat.

Ning sellega on lõppenud Ubisofti pressikas. Kookuvõtvalt - piinlikult ebahumoorikad naljad, kuid enam-vähem okei sisu.

0 kommentaari:

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions