E3 2011 - EA

esmaspäev, 6. juuni 2011



Peatükk kaks - EA. Sporti, Mass Effecti, SIMSi, Battlefieldi.

Tere, Casey Hudson, ole lahke ning räägi mulle Mass Effectist lähemalt. "This is all-out galactic war." Siit liigutakse edasi live-demole, mis näeb (mitteüllatavalt) hea välja. Kolonel Shepardil on rasked ajad, kurjamid heidavad end ta kuulide ette ning maailma tahab päästmist, tasutal mängimas eepiline muusika. Peale väikest Casey Hudsoni pausi näidatakse ME3e treilerit.

Järgmisena astub lavale hallijuukseline härra, kes viskab nalja konkurentide pressikate üle. Peale seda tutvustatakse Need for Speed: The Runi ning räägitakse, et Autolog mängib suuremat rolli kui kunagi varem ning mängija saab ka väljaspool autot maad uurida. Seal liigutakse demo juurde. "On live TV. No pressure." Kiire autosõit pimedatel tänavatel ala NFS Underground ning kiire põgenemine politsei eest jala. Graafika näeb välja üldpildis välja kena, kuid imelikul kombel tundub sõitmine olevat aeglasem kui sarjale kombeks. Üldmulje siiski suhteliselt meh.

Peale seda saab tänase õhtu jooksul kuulda juba teisel korral kõige eepilisemat tunnusmuusikat eales. See on Star Wars The Old Republic - mäng, mis näib põnev, kuid mida mina tõenäoliselt kunagi ei mängi. Siiski, isegi mina tahaks näha mida selle MMOga ette on võetud. Taaskord näidatakse meile suurepärase väljanägemisega treilerit, mis tekitab tahtmise näha seda filmi, mitte mänguna.

Nüüd pannakse tööle suitsumasinad. Ainult Madden saab olla nii eepilise algusega?...Kurat, see on hoopis SSXi uus osa. Hei, Peter Moore. Mees, keda pole ammu näinud. SSXis lubatakse massiivset ala, kus sõita ja trikitada saab, kasutades selleks kolme uute võimalust. Sujuvalt liigub Moore üle spordimängude juurde, esimeseks FIFA. Minu ennustus - selles mängus taotakse jalaga palli. Millegi pärast arvab Moore aga, et seda mängu on vaja lähemalt tutvustada. Järgnevalt tutvustav video kus on koos nii Wayne Rooney kui ka Lil' Wayne?

Tutvustatakse FIFA footbaal clubi. Igav. Igav. Igav.

Ning lõpuks saabub see imeline hetk, mil meile tutvustatakse uhiuut Maddenit! Juhhei! Sellist uudist on minu brauseril raske taluda ning E3 striim jookseb kokku. Natuke ootamist ning hingemattev treiler paitab silmi. Jumal olgu tänatud selle võrratu mängu eest. Nüüd võib vist arvuti kinni panna ja E3ele joone alla tõmmata, sest siit pole enam midagi paremat tulemas.

Tõesti? Te ikka veel räägite Maddenist? Jeesus....

SIMS tulekul Facebooki. Õige liigutus Ea, ei saa ju kõike raha farmvilledele ja muudele Villedele anda. Sellest pirukast tuleb ise üks suur amps võtta!

Näidati mingit treilerit, mis taaskord mu brauseri kokku jooksutas. Peale seda räägitakse mängust, mille nimi on Overstrike. Järjekordne FPS vast. Kohati humoorikas treiler, kuid vähe infot.

Peale seda aga Battlefield 3! Paljude poolt oodatud mäng kindlasti. Minu brauser annab selle peale aga otsad ning seega jääb suurem osa Battlefieldist nägemata. Ole neetud, sa aastaid vana läpakas! Õnneks sai näha natuke tankisõitu, hea seegi. oktoober 25 - kuupäev mis kõikidel BF fännidel kalendris kirjas peaks olema.

Ning sellega tõmmatakse showle joon alla. Üldpilt - kohutavalt igav. Liiga palju sporti ja treilereid, liiga vähe teisi mänge ja gameplay videosid. Next!

1 kommentaari:

EvilKatarn ütles ...

Alguses lubati, et kuulsusi ei tule neil lavale ja näidatakse vaid mänge. Poole peal aga ilmselt unustati need sõnad ja kutsuti lavale kolm ameerika jalgpalli superstaari. See nii loll liigutus, et isegi kahepalgelisuseks ei saa nimetada.

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions