Metro: Last Light - hävinenud maailma ilu

teisipäev, 12. juuni 2012


Eelmise aasta E3 kardinate taga näidati esimest korda Metro 2033 järjeloo Metro: Last Light 12-minutilist gameplay videot. Video näitab väga täpselt, mida on võrreldes esimese osaga parandatud. Luuramine ja action packed episoodid on saanud nüüdseks uue tähenduse, sest kindlasti mäletavad veel paljud kuivõrd häirivad võisid olla Metro 2033 stealth tasandid. Inimeste AI oli igal pool laiali ja stealth mängust ei saanud olla juttugi. See aga ei kahandanud Dimitry Glukhovsky romaanil põhinenud first-person shooteri atmosfäärilist väärtust ning viimase aja parima keskkonna mõju mängijale kui sai turnida mööda pimedaid metrootunneleid, mille pimedusest kajasid mutantide kriisked ja tuumasõja ohvrite igavesed karjed.
Metro: Last Light ei põhine Glukhovsky romaani järjelool Metro 2034, vaid on täiesti iseseisev lugu. Muidugi oli ka seekord romaani autor ise mängu loomise juures.


Metro: Last Light lubab imeilusaid visuaale ja pahvikslöövaid keskkondi, mille keskel on võimalik liikuda hiirvaikselt nagu The Dark One`id või võtta maha iga vastane nagu hullumeelne mutant. Tegijad lubavad, et mängijal on seekord reaalne valik ning mäng lubab ka seekord töötada selle valiku kasuks. 
Tänavusel E3-l paljastati nii mõnigi uus gameplay katkend and it`s still looking good. Mäng pidi ilmuma käesoleval aastal, kuid lükati edasi järgmise peale. Arvan, et kannatame oodata küll ja las nad võtavad nii palju aega kui vaja, et välja tuleks ainult parim. 
Metro 2033 arvustust saab lugeda siit.


Seniks aga eelmise aasta 12-minutiline gameplay ning tänavusel E3-l ilmunud lõikeid mängust saab näha erinevate intervjuude ajal. Hiljuti ilmus ka Metro mütoloogia taustalugu selgitav lühifilm Enter the Metro.

E3 2011 gameplay video

Lühifilm Enter the Metro

E3 2012 gameplay + taustaks intervjuud tegijatega

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions