E3 2013 soojendusvoor ehk Konami snoozefest

reede, 7. juuni 2013


Jätkame nüüdseks juba iga-aastaseks traditsiooniks saanud E3 pressikonverentside (ja muu kaasneva) kajastamist. Nagu juba varasematel aastatel, nii on ka sellelgi korral nö. soojendusesinejaks Konami oma pre-showga, mis iseenesest on kurb, sest nagu juba kordi ja kordi mainitud on, siis eelnevalt kokku pandud videomaterjal ei suuda kunagi ületada seda lusti, mida pakuti siis, kui viimati E3'l laivis pressikat anti - luchadore maadlejad, kohutavad inglise keelt kõnelevad jaapani härrad ning suurel hulgal ebamugavust esitajate nägudes, käitumises ja kõnemaneeris. Good times, good times...

Võib olla on asi minus, ent vana hea Konami-kood (või Contra kood või kuidas iganes keegi seda kutsuda soovib) kaotab oma võlu kui seda söögi alla ja peale toppida. Ilmselgelt ei taha Konami meil unustada lasta, et just nemad selle taga seisavad. Algus on vaikne,  räägitakse  tulevikuplaanidest mobiilimängude turul ning kuidas Dance Dance Revolution aitab paljudel paksudel ameerika lastel natukenegi higistada. Peale seda ei hakata hellitama ning antakse jutujärg julgelt mobiili- ja facebookimängude osakonna mingile jörrile, kes räägib et nad teevad häid videomänge. Alguses naersin, ent siis muutusin kurvaks sest oli ilmselge et härra ise uskus sellesse mida ta suust välja ajas.


Kas asi on minus või oli Konamil kunagi tunduvalt rohkem mängida? Liiga kaua aega raisatakse aega Pro Evolution Socceri uue osa peale. See on ju jalgpall! Juhul kui nad ei ole lisanud mingeid erimoode, kus ma saan mängida Solid Snake'ine, siis ei näe ma mingit põhjust miks kogu tutvustus ei võiks välja näha selline - "Hei, see aasta jälle uus PES. Ciao!"

Ei teagi kas kuulsin õigesti või tõesti poetati kuhugi tehnilise teksti vahele fakt, et iga virtuaalne mängija omab individuaalseid tundeid?

Hideo! HIDEO! Ehk siis juttu tehakse Metal Gear Solidi uuest, viiendast osast. Jutud sellest, et David Hayter enam seeria peategelasele enda häält ei anna, on internetis juba ammu ringi liikunud ning nüüd löödi lõplik pitser ümbrikule, sest tuleb välja et viiendas osas annab Snake'ile hääle Kiefer Sutherland! Kiefer räägib et on enne ka videomängudega kokku puutunud. Hetkeseisuga tuleb meelde ainult 24: The  Game. See oli....mäng. EDIT: Aa, ja muidugi ka Call of Duty: World at War!


Rääkides järgedest...räägime siis ka uuest Castlevaniast. Kohe alguses lüüakse kaardid lauale ning tunnistatakse, et siiamaani pole olnud veel ühtegi korralikku Dracula-lugu. Ilmselgelt on kõik eelnevad Castlevania mängud olnud pettumustvalmistavad, sest nüüd on kurikuulsast vampiirist tehtud peategelane. Tehnilise poole pealt lubatakse, et saab liikuda vasakule JA paremale. Ja no muidugi muud asjad,et hea graafika ja uus mootor ja olematud laadimisajad ja muu säärane. Treiler on suht sitt, siiski. Isegi Patrcik Stewarti mesimagus (ent mehine) hääl ei suuda asjale seda õiget lihvi juurde anda. Kõik näeb nii tume välja ja see treiler on miskipärast nii kuradi pikk ka.


Asjale paneb punkti mingi live action treiler, kus mingi paks tüüp üritab Draculat mängida ja samal ajal naljakas olla. Kahjuks on aga huumori taseniivõrd madal, et isegi kõige nürimeelsemad viieaastased vilistaksid selle jama välja. Videoklipi autoriteks on (vist) interneti poolt palavalt armastatud Mega64 mehed...Mina igatahes olen pettunud...

Lõppsõna? - Suht pask oli tegelikult. Bring back the weird!


0 kommentaari:

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions