Duke Nukem : Manhattan Project

kolmapäev, 26. august 2009

Mängisin platvormil : PC
Saadavus teistel platvormidel : Puudub

Eile kui ParanoiaDisco end parajasti tööl apelsinimahlaga turgutas sai talt küsitud, millised järjed siis Duke Nukem 3D'le on, kuna olin enda meelest teadlik Forever nimelise mängu olemasolust ja eksisteerisid ka õrnad mälestused mingisugusest salapärasest Manhattan Projectist.

Vastus selline, et Forever on juba kümme aastat tegemises ja toosama Manhattan Project on hoopis platvormikas ja mitte FPS, aga tõtt-öelda ei ole mul sellise lahenduse vastu midagi ja kuna järsku tekkis ilge tahtmine seda nõndanimetatud järge testida sai see masinasse peale lastud, ja kahtlemata on see üks vahvamaid ja vaimukamaid shootereid mida hiljuti mänginud olen. Eks mängumaanidel ole Duke Nukem tuntud hea suuvärgi poolest ja mingi hetk mängu pelamise käigus tekkiski küsimus, et kas neid helifaile kuidagi mängu failide folderist enam-vähem mõistlikus formaadis kätte saada ei ole, chanel handbags sest mõte tema andekad repliigid telefoni panna ja sõnumi või sissetuleva kõne teavitusena kasutusele võtta oli tõesti ahvatlev. Korduvalt kuuleb juba tuntud "Rest in... pieces!" ja "Say hello to my little friend" ja Duke'i kavalad pomisemised siis kui päästad näiteks mingis radioaktiivses tünnis lõksus oleva kitsas tagasihoidlikus riietuses tütarlapse on kohe eriti teravad.
Üheks õhtuks pakub Duke Nukem : Manhattan Project mängulusti kõvasti. Väga ilusti loodud kaunis ruumiline maailm, lahedad ja üsna arutud sea-kollid kellel shotguniga ribisid kehast välja lasta saab, mõnusalt hüppamist-turnimist ja vahepeal koguni jetpackiga sõitmist ning loomulikult, nagu mainitud, mõnusalt huumorit.

4 kommentaari:

paranoiadisco ütles ...

Forever nüüd küll platvormikas ei pidanud tulema, vaid ennenägematu FPS-kogemus. Platvormikas on see, millest sina siin kirjutad - Manhattan Project.

Unknown ütles ...

Tsiteerides Forzat: ära mind nüüd päris debiiliku pähe ka võta.

Ajasin sassi lihtsalt.

raidoukuzunoha ütles ...

PS1'l on ka tegelikult paar kolmanda isiku vaates Duke Nukemit, üks oli vist Time to Kill ja teine Land of the Babes. Viimast kunagi sai mängitud, eks ta nigelavõitu oli, kuid tol ajal, ilma interneti ja arvutita, sai igasuguseid käkke mängitud. :D

Ra Ragnar Novod ütles ...

Land of the Babes oli nõrk küll, aga see eest ikkagi Duke Nukem ning õnneks ei puudunud mängust Duke`i firmamärgiks kujunenud repliigid, aga puudus see teatud mängitavuse lahedus, mis näiteks 3D-s väga tuntav oli.

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions