DEMOMEES: Killzone 3

kolmapäev, 23. veebruar 2011


Playstation 3e ühe nimekama mänguseeria uusim osa on mõnel juba mängumasinas ning mõni peab veel päevakese ehk ootama, seega oleks õige hetk(lisaks mitmikmängu beetale) visata pilk peale ka üksikmängu demole, mis PSNi maandus tavakasutajate jaoks juba eelmisel nädalal. Saime seda testida ka meie ning tuleb tõdeda, et tegemist on väga hea demoga - ta on piisavalt mahukas ning jätab sind tahtma rohkemat. Ühesõnaga teeb ta kõik, mis demo tegema peab. Mängija visatakse sarja peategelase Sev'i saabastesse, antakse püss kätte ning suunatakse punasilmseid sõdureid nottima. Mängitavus on demos hea, graafika on lihtsalt võrratu, näidates ära iga väikese detaili ning audio on samuti kena kõlaga. Muidugi tekib küsimus miks Helghasti mehed jäise lumetormi sees kasukates on ning peategelane vaid t-särgiga piirdub. Lisaks jooksmisele, tulistamisele ning granaatide loopimisele on sedapuhku lisatud ka rakettranitsaga lendamine, mis oli ühteaegu lõbus ning ka veidike tüütu. Kuid kui demo on pooltki nii hea, kui lõppmäng, siis on raske selle endale muretsemist mitte soovitada. Kas just kohe, kuid vähemalt mingil hetkel kindlasti!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Võiks ikka õige mängu cover olla.

ruut ütles ...

Õige mängu coverit ei pannud just meelega, et inimesed ei satuks segadusse nagu me oleks juba õige mängu arvustuse üles pannud.

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions