Splinter Cell: Pandora Tomorrow

esmaspäev, 5. aprill 2010


Just nii, juttu tuleb Splinter Cell seeria teisest osast, kuid seda hoopiski teistsugusel platvormil kui arvata võiks. Tegemist on mobiiltelefonitele mõeldud versiooniga, kuid see ei tähenda et mäng oleks kuidagi halvem kui konsoolil või arvutil. SC:PT mobiilil on ilusas, hingematvas 2D graafikas, mis on tihti väga detailne, näidates ära ka džunglites peituvad moškiitoparved ning pimedatesse ukseavadesse peituva Sam Fisheri prillituled.

Gameplay on lihtne, tuleb jõuda punktist A punkti B ning seda teha nii vaikselt ja märkamatult kui võimalik. Pimedad alad on Sami sõbrad, sest lühinägelikud vaenlased varju jäänud aladel Sami ei märka. Lisaks sellele ei märka nad ka seda kui sealsamas tehakse nende mõni sõber vagaseks. Siiski, kui juba püstoli kasutamiseks läheb, ei pruugi nähtamatuks jäämine alati läbi minna. Läbimiseks antakse mängijale päris mitu levelit ning telefonimängu kohta on tegu üpriski mahuka mänguga. Minu poolt vaid kiidusõnad ja soovitused.

0 kommentaari:

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions