Miami Vice: The Game

reede, 17. juuli 2009

Testitud platvorm: PSP
Saadavus teistel platvormidel: -


Miami Vice'i näol arvasin tegemist oleva ühe järjekordse odava filmimänguga, mida võib ju korra ajaviitmise mõttes isegi proovida, lõpphinnang oli aga hoopis teistsugune. See kolmanda isiku tulistamismäng suutis pakkuda meelelahutust olenemata asjaolust, et žanrile midagi uut ja huvitava külge ei poogitud ning tegemist oleks võinud olla ükskõik millise teise mänguga. Siiski oli mängu raske käest panna ning osaliselt seetõttu saigi ta suhteliselt kiirelt läbitud.

Lugu, mis ei tohiks kellegi ajusid raksuma panema, leiab aste enne 2006 aasta samanimelise filmi tegevustikku. Mängija rolliks on asetada ennast kas Crocketti või Tubbsi saabastesse, et sukelduda Miami allilma ja rookida linn narkootikumidest puhtaks. Selle hulka kuulub ka levelites erinevate narkootikumide otsimine ja konfiskeerimine ning pärast linna peal nendega äritsemine, et saada raha ning jõuda lähemale oma peaeesmärgile, milleks on kohaliku narkoparuni kukutamine. Peale esimest levelit on võimalik koputaja käest narkotsi eest järgmiseks missiooniks kasulikku infot osta.

Kahe mehe vahel tundub gameplays olevat väga vähe vahet, samas täie kindlusega ei oska öelda, kuna Tubbsiga sai läbitud ainult esimene level. Mängu eesmärk on jõuda punktist A punkti B, samal ajal võtta rajalt maha ka kõik kurikaelad, kes teele ette jäävad. Et mäng ennast piinavalt kordama ei hakkaks on siia-sinna poetatud ka mõni paadisõidu level. Kõik levelid erinevad üksteisest ning tunduvad suhteliselt lahedatena.Samuti on olemas ka muust gameplayst täiesti erinev minimäng, milles mängija juhib ekraanil olevat kolmnurka, et hävitada nelinurki. Selle eesmärk on uuendada oma relvade tõhusust ja muud sellist. Kuigi asi nägi üllatavalt stiilne välja, jätsin ma selle osa mängust enda jaoks lihtsalt laiskuse tõttu välja.

Pätte saab nottida nii püstolite, haavlipüsside kui ka automaatide abiga(ka snaiperpüssi on võimalik kasutada, kuid sellele leiab harva kasutust). Selle tegemisel on aga parasjagu rõhku asetatud enda varjamisele; ehk siis suurem osa tulistamisest toimub enda tegelast ohutult kasti, auto või mõne muu objekti taga varjates ning õigel hetkel sealt välja hüpates ja päästikule vajutades. Vastasel korral võib ka kergemal tasemel leveli lõppu jõudmine võimatuks osutuda. Samas, kui järgida varjamise valemit, on lõppu jõudmine küllaltki lihtne. Ise sain surma ainult korra ning seda mitte vastase kuuli, vaid tulekahju süül.

Mängu graafika näeb täiesti normaalne välja, ainult vaheanimatsioonid võivad veidi kandilised tunduda. Ka audiopool on rahuldav, kuigi asi, mis suht ruttu võib häirima hakata, on asjaolu, et pättidele meeldib tulevahetuse ajal suhtlema hakata, kasutades selleks aga ühtesid ja samu fraase ning seda liigagi tihti.


Kokkuvõtlikult:
+ hea meelelahutus
+ lahe atmosfäär
- liiga lühike
- kehva sutlemisoskusega vaenlased

8/10

0 kommentaari:

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions