T00res & au5 #4 - Family Guy

teisipäev, 31. juuli 2012



Family Guy oli kunagi üks täiesti lahe saade. Ärge saage valesti aru, ma siiamaani vaatan seda ja (imelikul kombel) ootan mil uued osad välja tulevad. Kuid sarja hiilgeajad jäävad ikkagi esimestesse hooaegadesse. Mida edasi sari liigub, seda nürimaks ta muutub. Muidugi muutus aga Perepea niivõrd populaarseks, et tehti ka videomäng, mis pidavat kõnes veelgi julgem ja suurem ja naljakam (ja mis iganes veel) olema, kui kogu sarja hooajad kokku, isegi kui nad steroide tarvitaks. Lõppkokkuvõtteks aga on ta niivõrd kesine, et nutt tuleb peale. 

Graafikapoolelt on üritatud jääda originaalsele visuaalpildile suhteliselt truuks, mille tõttu näeb ta üsna kole ja nurgeline välja. Audiopool käib kah, tegelastel on need samad vanad tuttavad hääled, mis sellele vaatamata kõlavad kuidagi elutult. Gameplay on aga see mis eriti pinda käib, sest suhteliselt magedavõitu platvormeriga on siinkohal tegemist. Saab nii tulistada, hiilida, karata kui ka lolli mängida, seda viimast siis sel juhul kui istud teleka ees, pult käes ning mõtled, et "Kurat küll, on see vast lahe mäng!" Lisaks sellele, et Stewie tulistamislevelites on vastastele raske pihta saada, on mängu lisatud ka cut-away stseenide kohaselt minimängud, mis oma olemuses polekski nii halvad kui iga jumala kord ei läheks 20 sekundit aega tutvustamise kuulamisega, enne kui mängida saab. Eriti kuna enamjaolt on nad niivõrd magedad, et neid ei ataks ka kolm suurt kotitäit soola.

Ei tea, eks teda mängida kõlbab, kui midagi paremat riiulist näppu ei juhtu või tõesti sarja suur fänn olema juhtute. Kuid kui tahate head Family Guy mängu, siis on nende joomismäng kohe kindlasti kordades parem.

0 kommentaari:

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions