The Secret World

pühapäev, 11. detsember 2011


Järgmise aasta aprillis ilmub üks huvitav projekt nimega The Secret World. Tegemist on MMORPG tüüpi mänguga, mis omakorda tähendab, et mängusisesed videod ja igasugune promomaterjal teeb silmad ette paljude filmide CG keskkondadele, kuigi kuna tegemist on MMORPG-ga, siis ei vasta videod kunagi sellele, mida võib näha ise mängides. The Secret Worldi arendas välja Funcom, kes on rohkem tuntud kui The Longest Journey, Dreamfall: The Longest Journey ja Age of Conan: The Hyborian Adventures loojad. Mängu looja Ragnar Tornquist lõi vähemalt minu kella seoses Syberia nimelise seiklusega. 


Sisu on täis erinevaid elemente kõikidest võimalikest müütidest, legendidest ja vandenõudest, aga põhimõtteliselt on tegu good vs. evil looga, kus on sadu erinevaid võimalusi oma tegelase ja mängustiili arendamiseks. Kodulehekülg annab väga hea ülevaate nii mehaanikast, maailmast kui ka sisust. Senikaua võib aga nautida imeilusat CG väga atmosfäärikates videotes. 



0 kommentaari:

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions