DEMOMEES: Red Faction: Armageddon

pühapäev, 22. mai 2011



Red Faction: Armageddoni demo sai proovitud juba tükk aega tagasi ning seda mitu korda järjest, sest tegu oli päris lõbusa ajaviitmisega. Juba juuni alguses poelettidele jõudva mänguu puhul on tegemist Red Factioni seeria neljanda osaga, mis hülgab eelmises osas tutvustatud vaba maailma ning viib mängija selle asemel Marsi sisemuses asuvatesse kaevandustesse, kus vaba valik on asendunud kitsaste koridoridega ning planeeti rõhuvate sõdurite asemel sõditakse hoopis planeedi sügavusest ilmunud koletistega.


Peategelaseks seekord on Darius Mason, kes on eelmise osa peategelase Alec Masoni lapselaps. Ühel hetkel päästab Darius aga kaevetöö käigus valla karja koletisi, mis omakorda toob tema peale ka kaevandustes elavate inimeste viha - juba demo esimeses stseenis muutuvad kohalikud vägagi vägivaldseks ning küsimuste küsimise asemel lastakse relvadel rääkida. Darius põgeneb ning sellest hetkest antakse ohjad mängija kätte. Nagu ka eelmises osas on ka siin võimalik kõiki ehitisi lõhkuda ning selleks on mängijale antud paras käputäis huvitavaid relvi. Loodetavasti on demos pakutu vaid jäämäe tipp, sest juba siin pakuti päris huvitavat valikut. Lisaks tavalisele automaatrelvale pakuti ka kleepuvaid granaate tulistavat relva, püssi mis tulistab välja musti auke, mis imevad kõik lähedal asuva endasse ning siis plahvatavad (eelmises osas samalaadsete miinide põhjal valmistatud relv), kuid kõige vägevam on magnetrelv, mis tulistab välja kaks magnetit - kui tulistada esimene magnet mingi raske objekti külge ning teine kinnitada vaenlasele, siis lendab esimene magnet (ning kõik mis selle küljes on) vaenlase suunas, teda lömastades.


Kui aga mängija on liiga hävitamisaldis ning kogemata oma edasipääsu ära lõhub, siis katki pole midagi, sest mugavalt on olemas ka nano-forge, mis parandab kõik katkised trepid, sillad ja muud objektid. Demo lõpp pakub ka võimaluse kasutada mech-ülikonda, mis muudab Masoni ühemehearmeeks. Kui nüüd väga aus olla, siis enne demo mängimist ei olnud ma mängust eriti huvitatud, seda eelkõige eelmise osa mõningase igavuse tõttu, peale demo mu eelarvamus aga muutus ning nüüd juba mõlgutan ostumõtteid. Demo oli lõbus ning nägi väga hea välja. Ainus asi mille üle ehk nuriseda võiks, oleks koletiste üpriski fantaasiavaene välimus, kuid õnneks on tegu pisiasjaga.

0 kommentaari:

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions