Blue Toad Murder Files: The Mysteries of Little Riddle - Episode One

kolmapäev, 20. aprill 2011



Blue Toad Murder Files: The Mysteries of Little Riddle - Episode One on hetkel PSNi kaudu täiesti tasuta allalaetav, kuid kas ta on ka seda väärt? Meie vastus on...võib olla.


Esimese episoodi alguses saabub mängija poolt valitud detektiiv (valikuvariante on kokku neli) väikesesse Inglismaa linnakesse, kus leiab peatselt aset koletu mõrv, mille ohvriks langeb kohalik linnapea. Agar detektiiv ei raiska aega ning asub kiirelt mõrvari jälgi ajama. tema uuring viib teda kokku mitmete erinevate linnaelanikega, üks stereotüüpsem kui teine. Kõike toimuvat ning muudki kannab mängijale ette jutustaja, kes ei pea vajadusel väheks isegi esimest solvata.

Kuigi kõik see võib tunduda esmapilgul lõbusana, siis reaalsus ei pruugi sellele muljele vastata. Graafika on rahuldav, kuid vajaks rohkem detailsust tegelaste välimusse. Häälenäitlemine on samuti okei, kuigi on kuulda kuidas kohati üritatakse liigselt stereotüüpsust esile tuua. Mängitavus on aga tõenäoliselt mängu nõrgim lüli, andes mängijale ette käputäie minimänge (mis ei ole just kõige lõbusamad) ning iga natukese aja tagant pannakse mängija mälu testile, esitades eelnevalt läbielatu kohta seeria küsimusi. Mängu on võimalik mängida kuni 4ja inimesega korraga, kuid uurides minimängude kvaliteeti, siis ei oska kommenteerida kui lõbus õhtu selle mängu seltsis välja kujuneks.


Esimene episood on üpriski lihtne ning mänguaeg sellest tulenevalt lühike, samas tasuta mängu puhul mahavisatud raha tunnet ei teki. Siiski jäi pisike pettumuseuss hinge närima, sest ometigi on ideel potentsiaali - kellele siis ei meeldiks detektiivi mängida ja mõrvajuhtumeid lahendada. Kahjuks hoiab mäng aga mängijal kindlalt käest kinni ning erilist nuputamist just kohata ei või. Kui aeg kallis pole ning pool tunnikest või enam raisata on, siis võiks esimese episoodi alla laadida, kasvõi selleks, et endale selgeks teha kas vastav mäng on meelepärane ning kas järgmiste episoodide ostmine oleks mõistlik tegu või mitte. Aga ärge öelge, et me teid ei hoiatanud...

0 kommentaari:

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions