DEMOMEES: Mortal Kombat

esmaspäev, 21. märts 2011


Nüüdseks juba mõnda aega saadaval olev uue Mortal Kombati demo pettumust ei valmistanud, oh ei, kaugel sellest. Mina ei ole kunagi erilist huvi vastava frantsiisi vastu välja näidanud (kui, siis võib olla MK vs DCU, aga seda juba DCU poole tõttu), kuid see demo pani mind kannatlikult mängu ametlikku ilmumiskuupäeva ootama (milleks, muuseas, on 21 Aprill, kaks päeva peale jänkisid). Graafika näeb välja suurepärane ning detailidele on väga palju tähelepanu pööratud - kahest võimalikust erinevast areenist ühel võis taustal näha teist võitluspaari samaaegselt kaklemas, lisaks sellele on matši lõpus näha ka visuaalselt kui palju vatti mõni osaleja on saanud, sest riided on rebenenud ning keha haavu ja sinikaid täis.

Demos saab näha nagu juba eelnevalt mainitud kahte areeni ning nelja erinevat tegelast - Scorpion, Mileena, Sub-Zero ning Johnny Cage, kelle firmamärgiks on jätkuvalt kubemepiirkonda ulatuvad löögid. Igasuguste erinevate liigutuste tegemine tundus olevat sujuv ja erilist peavalu ei tekitanud, kuigi mõnikord oli keeruline kas fatality või siis uue röntgen-löögi elluviimine. Siiski, asi tundus olevat kasutajasõbralik, sest ka õllelembesed sõbrad said rahuldavate kombodega hakkama.

Võib olla saaks nuriseda raskusastme kallal, igatahes medium jäi liiga lihtsaks, seda imelikum on aga fakt, et on olemas veel kaks kergemat astet, mis tundub liialdusena. Sellele vaatamata võiks demo põhjal öelda, et uus Mortal Kombat tasub mängimist, mina igatahes teen PS3 versiooni ettetellimuse ära. Miks? Sest PS3e versioon sisaldab God of War seeriast tuttavat Kratost!

0 kommentaari:

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions