DEMOMEES: Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

kolmapäev, 12. jaanuar 2011



Tere tulemast lugema Mängumaania uut rubriiki nimega "Demomees." Rubriigi esimeseks ohvriks langes Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts, mida sai testitud Xbox 360e peal. Banjo ja Kazooie võivad olla mõnele tuttavad vana hea N64 päevilt, minule oli tutvus esmakordne (kuigi natuke ma nende ajalugu tean). Graafika tundus olevat väga kena ja värviküllane, kuigi tegelaste kubistlik disain oli kohati veidi robustne ja võõrastav. Mis on aga imelik, et kuigi sarja ajaloost võiks järeldada, et tegemist oleks platvormikaga, siis reaalselt tuleb seal teha väga palju nö. autosõitu (või käru või misiganes riistapuuga duo ringi sõitis) ning siin avaldub ka vähemalt selle demo kõige suurem viga. Ma ei tea, kas asi parandati päris mängud ära või mitte, kuid kui demo põhjal otsustada, siis on tegemist kõige kehvema juhtimissüsteemiga eales, mis neljarattalisele masinale loodud on. Juhtimine tundub olevat aeglane ja kiire samaaegsel ning kui vaja teha täpsussõitu, siis on sihtmärgi tabamine pea et võimatu. Peale mõningast mängimist andsin mina alla.

Kas soovitada või mitte? No ma ei tea, kriitikute poolt on saanud mäng nagu rohkem positiivset kui negatiivset vastukaja, aga selle demo põhjal vähemalt mina küll soovitada ei julgeks.

1 kommentaari:

PeZ ütles ...

Usu mind, täismäng on väga hea ja juhitavus, kuigi algul harjumatu, sõltub lõpuks ainult sellest, et millise masina sa ehitad.

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions