X-Men: Mutant Wars

kolmapäev, 22. juuli 2009


Testitud platvorm: Gameboy Color
Saadavus teistel platvormidel: -

X-Men: Mutant Wars on selline täiesti tavaline platvormikas, muudkui mine aga vasakult paremale ja selle käigus korja üles boonuseid ja tapa vaenlasi. Kokku on mängijal kasutada tervelt viite x-meest - Wolverine, Cyclops, Storm, Gambit ja Iceman. Viis tegelast on küll kohati kasulik boonus, kuid kuna mäng on naeruväärselt lihtne ja lühike, ei valmista selle läbimine kõigest Wolverine'i abil mitte mingisuguseid raskusi. Lisaks on tema näol tegemist ainsa mutandiga, kellega on vaeva nähtud ning kellega on võimalik korda saata igasuguseid akrobaatikatrikke ja muud. Teised piirduvad ühe rünnakuvõimalusega.

Kogu mäng on üheksa leveli pikkune ning levelid ise on ülimalt lühikesed, seega mänguaega avatiitritest lõputiitriteni on maksimum pool tundi. Mitmekordne läbimängimine tasub ennast ära siis, kui nende toimumiskordade vahel on nii umbes paar kuud või rohkem. Lugu, mis lühikeseid leveleid omavahel liita üritab on täiesti stereotüüpne mutantdraama, kus x-mehed üritavad maailma kurja magnetmehe Magneto käest päästa. Vähemalt esialgu. Vaenlased on mängu kõige vaimuvaesem faktor, vastamisi satutakse nii väga primitiivsete robotite, tüütute miniufode kui ka trollidega, kelle päritolu jääb selgitamata. Levelite peapomod on samuti ülimalt lihtsad. Lisaks tüüpilisele stoorile on võimalus astuda vastu ainult peapomodele ja vaadata kui kaugele on võimalik jõuda.


Kokkuvõtvalt:

+ x-mehed
- lühike
- x-mehed omavahel tõsiselt tasakaalust väljas

4/10

0 kommentaari:

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions