Alone In The Dark

neljapäev, 22. aprill 2010


"Üksinda Pimeduses" on mind juba algusaastatest ahvatlenud ning peab nentima, et tegu on ühe eduka seeriaga. Skipin kogu stoorimula ning toetun ajaloo punktile.

Infogrames'i onude poolt loodud pela nägi silmavalgust aastal 1992 ning porditi suure kiiruga 3DO platvormile (hiljem ka DOS). Mäng kuulub minu lemmik žanrisse - survival horror ning see oli üks esimestest, mis andis hiljem põhja alla kurikuulsale "Resident Evil'ile". Tänaseks on kogu gameplay ja visuaalsus oma väärtused kaotanud, kuid vaatamata halvale juhitavusele ning graafikale, kuulub mäng kullafondi ning aeg-ajalt on isegi täitsa mõnus vanu häid aegu meenutada.



Green zombies were always classic!

Mängul on lausa 4 järge + üks spin-off. Retromängude riiulist võin leida isegi kunagi ostetud "Alone in the Dark: Ghosts in Town". Games-to-films.. ei hakka isegi aega raiskama.

Series :
Alone in the Dark (1992)
Alone in the Dark 2 (1993)
Jack in the Dark (1993) Spin-offAlone in the Dark 3 (1994)
Alone in the Dark: The New Nightmare (2001)
Alone in the Dark (Inferno) (2008)


Alone in the Dark PS2

Hiljuti sai poistega mängitud seeria kõige uuemat osa - Alone in the Dark 5? Inferno? Remake? Anyway.. mäng on teinud suure hüppe kaameravaadetest kuni combat-aktsioonini. Lisaks 3rd person view'le on lisatud ka FPS mode - tundub huvitav, kuid tunnistan, et pettusin - kas mitte enamus mängud ei kukku viimasel ajal samasse patta?

Tunnistan, et soundtrack oli päris awesome. Märulit jagus piisavalt, kuid on üks aga...
Aga kuhu jäid kõik hirmsad kollid ja verd tarretama panevad momendid? Isegi -lights out and volume to max- ei aidanud mind sel korral. Monstrumid nägid isegi päris neat välja, kuid zombide 2 ainsat skintemplate tüütasid juba mängu esimestel minutitel. Kogu drivingu lisa oli üks paras pullikaka.. ei olnud vaja seda, kuid päris fun oli isegi autos ringi nihvida - sai lausa kindalaekasse piiluda, vaadata auto päikesevarju taha ning erivärvidega juhtmeid kokku liites saime auto ärandada, väga õpetlik! Graafika oli antud konsooli jaoks lausa meeliületav..väljaarvatud väiksed glitchid, mis tegid mängu kohmetuks. Lugu oli enam-vähem talutav, kuid lühike. Ending oli veits mage, aga see on minu arusaam läbi terava pilgu. Läbitegemiseks kulusid mõned tunnid ja 3 tassi kohvi. Mitte nüüd just üks lemmikutest, kuid soovitan soojalt laenutada ja mõned korrad läbi mängida.

 
Mängumaania © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions